Hier vindt u een selectie uit het spectrum van panden die te koop of te huur worden aangeboden in de meest exclusieve voortuin van Vlaanderen en België.
Naast de zee en de zon, tref je er ook stijl en exclusiviteit: ieder pand ademt een eigenheid van ziel en authenticiteit en niet alleen in de zomer… ook de winter trekt binnen- en buitenlanders die hun moegewerkte ‘mind en body’ willen opkikkeren in een sfeer van luxueuze verwennerij.
Knokke telt heel wat villa’s, appartementen en handelspanden die uw hartje kunnen bekoren, sommige al heel energiezuinig en modern, andere vragen een opfrisbeurt..

Maar de investering is steeds de moeite, wat u ook koopt, u koopt voor uw toekomst!  Nergens is de meerwaarde zo hoog als in Knokke… en nergens is de investering zo veilig als in onroerend goed !

Een vrijblijvende schatting van uw pand kan altijd na afspraak (diploma schatter) en voor goeie klanten  maak ik zelfs een epc (diploma deskundige type a) .

Interesse om uw pand te verkopen/verhuren  of er eentje aan te kopen/huren ? Mail of bel gerust vrijblijvend, we zijn constant op zoek naar nieuwe panden om aan de toenemende vraag te kunnen beantwoorden. Iedere professionele vraag wordt persoonlijk behandeld door de zaakvoerder zelf en met de glimlach !

Immo Lock: al 22 jaar actief op de Kustlaan 28- 30 te Knokke (naast Delhaize).